Viti i ri Hixhri 1440 Tribunë

Viti i ri Hixhri 1440 Tribunë

Tribunë fetare e organizuar nga Forumi Rinor Burgdorf për vitin e ri Hixhri 1440. Urojm të gjithë së bashku që ky vitë të na gjej edhe më të organizuar dhe më vendqëndrim të ri dhe të përhershëm InshAllah.

Ju mirpresim të gjithve

Me respekt
Kryesia